windvaste screens

windvaste
screens

Een screen is een verticale zonwering die hoge temperatuursstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Screens houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Het transparant doek belemmert de inkijk, het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van de gekozen kleuren situatie, behouden. Solfix screens zijn screens waarbij het doek in de geleiding wordt geborgd d.m.v. een rits. Bij gewone screens is het doek vrij tussen de geleiders.

Voordelen :

Lekker koel binnen
Beeld van tv-en pc scherm blijft haarscherp
Ongehinderd naar buiten kijken dankzij perforatie in het doek
Geen verkleuring van meubels of gordijnen
Monteerbaar op moeilijke plaatsen ( bvb. appartementsgebouwen )
Verticale zonnewering

Solscreen
Deze zonnewering is uitermate geschikt voor het beschermen van Uw meubels tegen de zon inval. Uiteraard werkt de zonnewering optimaal tegen de Uv stralen. Het doek is bevestigt met een onderlat met T stukken die geleiden in zijgeleiding.

Solfix
Deze zonnewering is de zonnewering onder de verticale zonnewering.Hier slaat men wee vliegen in één klap ; men kan het bedienen als zonnewering maar ook eventueel als muggehor.

Waarom muggenhor ?

Omdat het doek in de zijgeleiding gemonteerd wordt en zodanig alles mooi afgesloten wordt.De onderlat is met een rubber voorzien zodanig dat deze mooi aansluit op de dorpel.