ZONNELUIFELS

zonneluifels
zonneluifels met ledstrip
zonneluifel-wit

SCREENS &
ZONNEWERING

De zonnewering en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn uit het beste, meest duurzame materiaal geweven. Het kader bestaat uit Aluminium dat weer en wind doorstaat. Voor aan de kust wordt deze extra gelakt wegens aggressieve omgeving. De techniek is tot in de kleinste detail getest en goed bevonden. Kortom: deze producten behoren tot de top van wat de markt te bieden heeft!

Bekijk hieronder onze verschillende producten van Winsol. Interresse in een zonnewering? Vraag gerust een offerte aan. Dit kost U niets & verplicht U tot niets!

LUIFELS

Zonnewering uit één stuk met een maximum breedte van 7000 mm met een uitval van 4000 mm

De zonnewering bestaat uit een schelp in de kast waardoor het doek niet zichtbaar oprolt. De armen zijn met kettingen waardoor de zonnewering veel meer wind kan verdragen dan een zonnescherm met kabels die in de armen verwerkt worden.De kast heeft een opmerkelijke S vorm waardoor deze zeer elegant overkomt.

3050

Zonnewering uit één stuk met maximum breedte 7000 mm met een uitval van 4000 mm

Vanaf een breedte van 7000 mm gaat men over naar gekoppelde zonnewering, dit kan met een tussenrol of doek uit één stuk.

Luifel met zichtbare doek en kettingen in de armen.

4000 + Lux uitvoering

Deze zonnewering is het parade paardje onder de zonwering. Met deze zonnewering kan men gaan tot een breedte van 6000 mm met een uitval van 4000 mm

Met deze zonnewering kan met ook naar gekoppelde constructie gaan maar echter alleen de keuze met tussenrol. De doekoprolling is totaal verborgen in schelp in de kast. De zijkanten van de kast zijn met een dichtingsrubber geïntegreerd zodanig dat er geen insecten kunnen nestelen.

De Zonnewering 4000 Lux is het broertje van de 4000 maar hier is er een verschil dat de zonwering in de onderplaat van de kast geïntegreerde warm led verlichting geassembleerd is.

Deze verlichting heeft een prachtige aftekening op de muur/ramen.

LUMISOL

Deze zonnewering is één van de moderne looks van het moment, deze kan zowel met als zonder verlichting. deze verlichting situeert zich in de kast als in het voorprofiel ( beiden kunnen , appart ook ) de verlichting is een led strip die over de volledige breedte van de zonwering is . Uiteraard is de ze tent met kettingen voorzien in de armen.

VERANDAZONNEWERING

ST 2220
Zonnewering met zijgeleidingen voor verandadaken.

Deze zonnewering werkt met een veersysteem in het voorprofiel, deze zorgen ervoor hoe meer het doek uitvalt hoe meer spanning op het doek komt en mooi gespannen staat.

Deze zonnewering kan men gaan tot een maximum breedte van 4000mm uit één deel vanaf 4000 mm moet men werken naar een gekoppelde zonnewering met een tussengeleider.

ST 2100
Zonnewering met zijgeleiding waar de veren geïntergreerd zijn.

De breedte kan men maximum gaan tot 3000 mm en een uitval van 2000 mm of omgekeerd

Naar gekoppelde afmetingen kan men gaan tot maximum 5000 mm en een uitval van 3000 mm.